Ruskaretki Rovaniemelle

Tule mukaan yhdistyksen järjestämälle ruskaretkelle 17.-18.9. Rovaniemelle Santasportiin. Matka on tarkoitettu kaikille yhdistyksen jäsenille ja heidän läheisilleen. Yhteisellä matkalla virkistäydytään, tutustutaan vertaisiin ja saadaan eväitä arjen jaksamiseen!

Lapin Urheiluopisto Santasport sijaitsee vain 2 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta ja tarjoaa huikeat puitteet monipuoliseen liikuntaan ja ulkoiluun sekä sisä- että ulkotiloissa. Paikkaan ja palveluihin voit tutustua tarkemmin Santasportin nettisivuillla www.santasport.fi

Matkalle lähdetään lauantaina bussilla Nivalasta kello 7.00-7.30 riippuen ilmoittautuneiden lähtöpaikasta. Matkustajia otetaan kyytiin Ylivieskasta, Vihannista ja Kempeleestä. Matka jatkuu Oulusta noin kello 10.00, minkä jälkeen kyytiin voi nousta Haukiputaalta, Iistä, Simosta ja Kemistä. Aikataulu ja pysähtymispaikat tarkentuvat ilmoittautumisajan päätyttyä.  Paluumatkalle lähdetään sunnuntaina lounaan jälkeen noin kello 13.00 ja takaisin Nivalassa ollaan noin kello 19.30-20.00.


Matkapakettiin sisältyy:

Majoitus 2 hengen huoneessa (myös muutama perhehuone, kysy Veronicalta!)

Lounaat lauantaina ja sunnuntaina

Päivällinen ja iltapala lauantaina

Aamiainen sunnuntaina

Aamu-uinti ja aamukuntosali

Kylpylän käyttö yleisövuoroilla

Ohjattua toimintaa sunnuntaina aamiaisen jälkeen parin tunnin ajan


Ilmoittautuminen on päättynyt.


Lisätietoja saat Veronica Helaselta sähköpostitse, veronica.helanen@gmail.com tai puhelimitse, 040 1514 993.