Kuulumisia vuosikokouksesta

5.4.2024

Yhdistyksen vuosikokouksessa lauantaina 23.3. valittiin uusi hallitus ja puheenjohtaja kaudelle 2024–2025. Hallituksessa jatkavat varsinaisina jäseninä Tuula Kyöstilä, Annikki Holma ja Janne Mattila sekä uutena Pirjo Kyröläinen. Varajäsenenä jatkaa Satu Heinula. Uusiksi varajäseniksi valittiin Veronica Helanen, Teija Orava ja Marko Salminen. Itse otin vastaan puheenjohtajan viestikapulan seuraavaksi vuodeksi. Kiitän lämpimästi luottamuksesta! Haluan myös kiittää edeltäjääni Pirjo Kyröläistä hyvästä työstä kolmen edeltävän vuoden ajalta.

Koko hallituksen puolesta voin luvata, että teemme parhaamme yhdistyksemme toiminnan hyväksi, jäsentemme tarpeita ja toiveita kuunnellen. Kokouksen yhteydessä käytiin keskustelua vapaaehtoistoiminnan hiipumisesta, mikä on usean yhdistyksen huolenaiheena tänä päivänä. Vapaaehtoistyö kuitenkin tutkitusti tuo sekä tekijälleen että kohderyhmälle hyvää oloa ja hyvinvointia. Yhdistyksessämme on mahdollisuus tehdä vapaaehtoistyötä juuri itselle sopivalla tavalla

ja omien voimavarojen mukaan. Kuka tahansa meistä voi järjestää yhdistyksen tapahtumia omalla paikkakunnallaan. Teemana voivat olla kahvilatreffit, luontoretket, kulttuurikävelyt, neulekerhot ym. Yhdistys auttaa ja tukee näiden tapahtumien järjestelyissä, tarvitaan vain vetäjiä! Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on aikaa ja halua lähteä jotakin tapahtumaa toteuttamaan. Tänäkin vuonna on useita vapaaehtoisia osallistunut Pieni ele -keräykseen, mikä on yksi esimerkki mukavasta tavasta osallistua. Suurkiitos lipasvahtina toimineille, uusi tilaisuus on tarjolla taas kesäkuussa!

Aurinkoista kevättä toivottaen, Arja Packalén, hallituksen puheenjohtaja
Huom. Hallituksen jäsenet ottavat huhtikuun aikana yhteyttä puhelimitse jäseniin, joilta puuttuu sähköpostiosoite

jäsenrekisteristä. Pyrimme pienentämään tiedotteiden painatus- ja jakelukustannuksia, jossa ajantasaiset tiedot auttavat.